logo-dentteam

Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review

Google Reviews
 5 / 5    5

Heel erg goed geholpen. Schone, moderne praktijk. Iedereen is vriendelijk. Ik ben nu al enkele jaren patiënt hier en tot nu toe ben ik heel erg tevreden. Ook onze 2 kinderen hebben geen probleem om er naar toe te gaan. Mijn man is ook heel erg tevreden. Er wordt niets gedaan wat niet nodig is en met de wensen van de patiënt wordt altijd rekening gehouden! Top praktijk! Echt een aanrader!

 5 / 5    Mireille Bekker
16-06-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    John Trags
05-06-2020
 4 / 5    4

Op zich geen verkeerde tandarts,wil super irritant dat ze je bellen en pushen dat je moet komen, omdat je nog een gaatje hebt,is het geld dan op?

 4 / 5    Joopie de Lange
24-04-2020
 5 / 5    5

Zeer nette en ervaren mensen. Aperatuur mooi in orde. Zeker een aanrader

 5 / 5    ya boi
08-10-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    lets go Rutten
07-10-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Kly Ysm
18-06-2019
 1 / 5    1

Ik had een afspraak met tandarts maar ik ging niet op dezelfde dag Mijn tanden zijn gezond maar tandartspraktijk contact met mij ik vertelde het haar ik kan niet komen zei ze prima geen probleem dat mag hier Waarom krijg ik snel een boete ik woon hier drie en een half jaar bedankt voor boete

 1 / 5    Mohammed MAhDiAH
25-05-2019
 5 / 5    5

Zeer positief en vriendelijk personeel! De dienstverlening is kwalitatief erg goed en op korte termijn een afspraak kunnen maken! Kortom, 5-sterren waardig!

 5 / 5    Wiel Jongen
22-01-2019
 1 / 5    1

Over hun werk is niks aan te merken jaren lang goed behandelt. Maar een boete van €50,- omdat ik de afspraak ben vergeten slaat nergens op. Ze sturen al jaren een sms 1 of 2 dagen van tevoren en opeens is dat niet meer. Er word dan gezegd ja het is je eigen verantwoordelijkheid en je krijgt een herinnerings e-mail . Als ik weet dat ik 1 of 2 dagen vantevoren jaren lang een sms krijg dan ga ik geen afspraken kaartje een half jaar bewaren. En een e-mail sturen dat kan maar als je nog nooit een e-mail hebt gehad van schoffelen dan komt die in je ongewenst/spam, dus geen melding van een nieuwe e-mail. En als ze me een kaartje deden uitprinten voor de nieuwe afspraak. Dan zij ik al meteen die hoef ik niet want ik krijg toch een sms’je. En dan werd vriendelijk gelachen en werd gezegd dat klopt tot over een half jaar. Conclusie 1 ster voor deze geldwieksers. Niet alleen om het geld maar juist om het principe. Ook omdat ik jarenlang zijn overbuur ben geweest van lou en zijn oude praktijk adres. Antwoord op uw reactie Ik heb geen Facebook en uw receptioniste heeft mij niet late weten dat de sms service er niet meer is. Hooguit via mail maar zoals in mijn review staat kwam die mail in ongewenste post waardoor ik er geen melding van kreeg. Lees volledig +

Bekijk reactie +
Vervelend, en jammer dat je jou tekortkoming , niet op je afspraak verschijnen , ons nu verwijt ! de sms herinnering service is al enige tijd geleden gestopt, en vervangen door e-mail herinnering, dit is dmv facebook en door onze receptionisten bekend gemaakt.
 1 / 5    Jordi Vromen
22-01-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Tom van Eijk
22-01-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Mph W
22-01-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Jos De Bres
12-03-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Veronica Vagni
27-12-2017
 1 / 5    1

 1 / 5    Nathalie Shimkiewich
31-08-2017
 5 / 5    5

Zeer vriendelijk, kindgericht en kundig.

 5 / 5    Enrico Marti
20-07-2017
 5 / 5    5

Deskundig en vriendelijk personeel. Behandeling op afspraak, korte wachttijden. Duidelijke uitleg over behandeling.

 5 / 5    Paul Palmen
20-01-2017