logo-dentteam

Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review

Google Reviews
 5 / 5    5

Beste tandartsen team ooit: punctueel v.w.b. afspraken, professioneel en geruststellend voor de patient, vriendelijk en informatief, geven steeds aan wat er gaat gebeuren, stellen patient gerust. Zeer accuraat, een voorbeeld voor anderen, alle tijd voor patienten. Gewoon weg super.

 5 / 5    Piet Nelissen
23-09-2020
 5 / 5    5

It's a great clinic. Everyone are very nice and professional. The best for my child and wife is Paloma Albert Sanchez!!!

 5 / 5    daro kk
01-09-2020
 5 / 5    5

Een geweldige praktijk , mijn ervaring als zeer angstig persoon is positief . Joop en zijn team hebben mij er heel goed doorheen gesleept , zo lief en menselijk , ik heb nog nooit een tandarts gehad die zo met je mee leven en dat maakt enorm veel uit als een angstig persoon ,ze houden daar echt heel goed rekening mee , natuurlijk ben ik nog bang ,maar ik merk dat het minder heftig is ,dat komt omdat Joop en zijn team er zoveel begrip voor hebben , het zijn schatten . Nu ben ik een trotse vrouw met mooie tanden en eigenlijk is het me achteraf meegevallen , alles ging pijnloos en ik heb enorm veel vertrouwen gekregen in Joop , dat wat hij zegt gebeurt ook , dat stelt me gerust . Ik zal jullie als tandarts iedereen aanraden , vooral als je angst hebt . Bedankt , ik ben blij jullie te mogen leren kennen. Blijf zo met jullie mensen omgaan , dan kan er niets mis gaan . Groetjes Marlies Zimmermann Lees volledig +

 5 / 5    Jos Zimmermann
22-07-2020
 5 / 5    5

Een compleet en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en receptionisten die je na Covid19 herinnerd aan het maken van een afspraak. Een vriendelijke ontvangst en deskundig geholpen met een uitleg over de behandeling en status van het gebit zonder lange wachttijden.

 5 / 5    Louis Oberije
22-07-2020
 1 / 5    1

The worst experience I had ever, i had appointment to remove my teeth, so they took photo by 69,95 euro, and broke half of my teeth instead of removing it and they asked me to make an appointment with other dentist who is specialized located in Hoensbroek. I have some questions wish to get some answers If the docter I met was not specialised why did he work on my teeth? or why I wasnt informed? So rude asking for ( photo+ treatment) payment while the treatment went totally wrong, left with doubel pain and paid 69.95 for photo. Good job Lees volledig +

 1 / 5    Khalid Alsharifi
08-07-2020
 5 / 5    5

Heel erg goed geholpen. Schone, moderne praktijk. Iedereen is vriendelijk. Ik ben nu al enkele jaren patiënt hier en tot nu toe ben ik heel erg tevreden. Ook onze 2 kinderen hebben geen probleem om er naar toe te gaan. Mijn man is ook heel erg tevreden. Er wordt niets gedaan wat niet nodig is en met de wensen van de patiënt wordt altijd rekening gehouden! Top praktijk! Echt een aanrader!

 5 / 5    Mireille Bekker
16-06-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    John Trags
05-06-2020
 4 / 5    4

Op zich geen verkeerde tandarts,wil super irritant dat ze je bellen en pushen dat je moet komen, omdat je nog een gaatje hebt,is het geld dan op?

 4 / 5    Joopie de Lange
24-04-2020
 5 / 5    5

Zeer nette en ervaren mensen. Aperatuur mooi in orde. Zeker een aanrader

 5 / 5    ya boi
08-10-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    lets go Rutten
07-10-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Kly Ysm
18-06-2019
 1 / 5    1

Ik had een afspraak met tandarts maar ik ging niet op dezelfde dag Mijn tanden zijn gezond maar tandartspraktijk contact met mij ik vertelde het haar ik kan niet komen zei ze prima geen probleem dat mag hier Waarom krijg ik snel een boete ik woon hier drie en een half jaar bedankt voor boete

 1 / 5    Mohammed MAhDiAH
25-05-2019
 5 / 5    5

Zeer positief en vriendelijk personeel! De dienstverlening is kwalitatief erg goed en op korte termijn een afspraak kunnen maken! Kortom, 5-sterren waardig!

 5 / 5    Wiel Jongen
22-01-2019
 1 / 5    1

Over hun werk is niks aan te merken jaren lang goed behandelt. Maar een boete van €50,- omdat ik de afspraak ben vergeten slaat nergens op. Ze sturen al jaren een sms 1 of 2 dagen van tevoren en opeens is dat niet meer. Er word dan gezegd ja het is je eigen verantwoordelijkheid en je krijgt een herinnerings e-mail . Als ik weet dat ik 1 of 2 dagen vantevoren jaren lang een sms krijg dan ga ik geen afspraken kaartje een half jaar bewaren. En een e-mail sturen dat kan maar als je nog nooit een e-mail hebt gehad van schoffelen dan komt die in je ongewenst/spam, dus geen melding van een nieuwe e-mail. En als ze me een kaartje deden uitprinten voor de nieuwe afspraak. Dan zij ik al meteen die hoef ik niet want ik krijg toch een sms’je. En dan werd vriendelijk gelachen en werd gezegd dat klopt tot over een half jaar. Conclusie 1 ster voor deze geldwieksers. Niet alleen om het geld maar juist om het principe. Ook omdat ik jarenlang zijn overbuur ben geweest van lou en zijn oude praktijk adres. Antwoord op uw reactie Ik heb geen Facebook en uw receptioniste heeft mij niet late weten dat de sms service er niet meer is. Hooguit via mail maar zoals in mijn review staat kwam die mail in ongewenste post waardoor ik er geen melding van kreeg. Lees volledig +

Bekijk reactie +
Vervelend, en jammer dat je jou tekortkoming , niet op je afspraak verschijnen , ons nu verwijt ! de sms herinnering service is al enige tijd geleden gestopt, en vervangen door e-mail herinnering, dit is dmv facebook en door onze receptionisten bekend gemaakt.
 1 / 5    Jordi Vromen
22-01-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Tom van Eijk
22-01-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Mph W
22-01-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Jos De Bres
12-03-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Veronica Vagni
27-12-2017
 1 / 5    1

 1 / 5    Nathalie Brunssum
31-08-2017
 5 / 5    5

Zeer vriendelijk, kindgericht en kundig.

 5 / 5    Enrico Marti
20-07-2017
 5 / 5    5

Deskundig en vriendelijk personeel. Behandeling op afspraak, korte wachttijden. Duidelijke uitleg over behandeling.

 5 / 5    Paul Palmen
20-01-2017