logo-dentteam
Brunssum Treebeek

Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Write a review

Google Reviews
 2 / 5    2

Volgens mij krijgt personeel eerst Training verkoop

 2 / 5    José Kleuters
11-06-2021
 5 / 5    5

Today I had a wonderfully calm and efficient dental clean with Marielle in Treebeek. I am a nervous patient and she was absolutely fabulous with me and I am very happy with my wonderfully clean teeth. Thank you so much!

 5 / 5    Glynis Brown
09-06-2021
 1 / 5    1

Bij deze wil ik mijn ongenoegen uitspreken over deze praktijk. In Januari ben ik bij Santiago geweest voor een behandeling aan een tand welk hij heeft uitgevoerd. Zelf was ik niet tevreden over wat er gedaan was en maakte kenbaar dat ik Santiago niet meer wou als tandarts. Ik maakte een afspraak voor een stukje van een tand welk was afgebroken en kwam achtereenvolgens in de stoel te liggen waar Nina van Gils mij die tand welk al behandeld was weer ging openmaken om opnieuw dezelfde behandeling te doen. Ik vroeg waar bent U mee bezig , ik kwam echter alleen voor het hoekje bij te maken. Als antwoord kreeg ik te horen: Dat was Santiago nu ben ik de behandelaar en ik ga de behandelkaart afwerken, nu dat laatste heb ik geweten, ik heb aldaar meer dan twee uur op de behandelstoel gelegen met flinke pijn en tot huilens toe terwijl ze met z'n drieen aan het discusieren waren over een huisaankoop. Ook hebben ze bij de verdoving vloeistof in mijn keel laten lopen en foto's gemaakt welk ze al in hun bezit hadden. Verder voel ik me ook gediscrimineerd omdat men zei dat ik haar niet goed begreep omdat ik van Russische afkomst ben, schandalig ik woon al meer dan 20 jaar in Nederland en spreek en versta de taal zeer goed. Ik beveel deze tandarts niet aan omdat ze je op een BARBAARSE manier te werk gaan en naar mijn mening ook dubbel declareren. De rekening ad 500 euro zal dan ook niet betaald gaan worden en en zijn al diverse klachten ingediend tegen deze "tandartspraktijk". Ook ben ik aan het onderzoeken welke claims ik tegen deze praktijk kan gaan indienen voor onnodig pijn lijden. Read full +

 1 / 5    Galina Yurchenko
22-04-2021
 5 / 5    5

Aanrader!

 5 / 5    Elinriva
24-03-2021
 5 / 5    5

Zeer prettige ervaring, erg vriendelijk!

 5 / 5    Sam Jeurissen
20-02-2021
 1 / 5    1

Ik had een afspraak bij Tandarts.maar op dezelfde dag was er een ongeluk met andere outo . Het komt meteen contact met praktijk Ik kan niet komen.Zij vertelde me dat er geen probleem was. Na ongeveer een maand kreeg ik een boete. Waarom wij zijn pas in Nederland Ongepast gedrag

 1 / 5    Mohammed MAhDiAH
16-02-2021
 5 / 5    5

Fijne behandelingen gehad complimenten Laura Theunissen. Zo wie zo goed team.

 5 / 5    Erik van Venrooij
11-02-2021
 5 / 5    5

Ik kom al mijn hele leven bij deze tandartspraktijk en ben altijd heel tevreden. Iedereen is altijd even vriendelijk en spontaan waardoor de behandelingen altijd relaxed en (bijna) gezellig zijn. Er wordt altijd goed uitgelegd wat er gedaan wordt en stellen je ook op een hele goede manier gerust als je voor sommige behandelingen een beetje angstig bent. Het is heel fijn dat je ook in de avond een afspraak kan maken en je eventuele voorkeur voor een behandelaar kunt aangeven. Kortom, een super tandartspraktijk! Read full +

 5 / 5    Tom Crijns
28-11-2020
 5 / 5    5

Hele fijne tandarts Goed voor mij en voor mijn kinderen! Echte aanrader!

 5 / 5    Cynthia Adriolo
23-11-2020
 1 / 5    1

300 euro in rekening brengen bij n vergeten afspraak

 1 / 5    Martijn Havenaar
24-10-2020
 5 / 5    5

Beste tandartsen team ooit: punctueel v.w.b. afspraken, professioneel en geruststellend voor de patient, vriendelijk en informatief, geven steeds aan wat er gaat gebeuren, stellen patient gerust. Zeer accuraat, een voorbeeld voor anderen, alle tijd voor patienten. Gewoon weg super.

 5 / 5    Piet Nelissen
23-09-2020
 5 / 5    5

It's a great clinic. Everyone are very nice and professional. The best for my child and wife is Paloma Albert Sanchez!!!

 5 / 5    daro kk
01-09-2020
 5 / 5    5

Een geweldige praktijk , mijn ervaring als zeer angstig persoon is positief . Joop en zijn team hebben mij er heel goed doorheen gesleept , zo lief en menselijk , ik heb nog nooit een tandarts gehad die zo met je mee leven en dat maakt enorm veel uit als een angstig persoon ,ze houden daar echt heel goed rekening mee , natuurlijk ben ik nog bang ,maar ik merk dat het minder heftig is ,dat komt omdat Joop en zijn team er zoveel begrip voor hebben , het zijn schatten . Nu ben ik een trotse vrouw met mooie tanden en eigenlijk is het me achteraf meegevallen , alles ging pijnloos en ik heb enorm veel vertrouwen gekregen in Joop , dat wat hij zegt gebeurt ook , dat stelt me gerust . Ik zal jullie als tandarts iedereen aanraden , vooral als je angst hebt . Bedankt , ik ben blij jullie te mogen leren kennen. Blijf zo met jullie mensen omgaan , dan kan er niets mis gaan . Groetjes Marlies Zimmermann Read full +

 5 / 5    Jos Zimmermann
22-07-2020
 5 / 5    5

Een compleet en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en receptionisten die je na Covid19 herinnerd aan het maken van een afspraak. Een vriendelijke ontvangst en deskundig geholpen met een uitleg over de behandeling en status van het gebit zonder lange wachttijden.

 5 / 5    Louis Oberije
22-07-2020
 5 / 5    5

Heel erg goed geholpen. Schone, moderne praktijk. Iedereen is vriendelijk. Ik ben nu al enkele jaren patiënt hier en tot nu toe ben ik heel erg tevreden. Ook onze 2 kinderen hebben geen probleem om er naar toe te gaan. Mijn man is ook heel erg tevreden. Er wordt niets gedaan wat niet nodig is en met de wensen van de patiënt wordt altijd rekening gehouden! Top praktijk! Echt een aanrader!

 5 / 5    Mireille Bekker
16-06-2020
 5 / 5    5

 5 / 5    John Trags
05-06-2020
 4 / 5    4

Op zich geen verkeerde tandarts,wil super irritant dat ze je bellen en pushen dat je moet komen, omdat je nog een gaatje hebt,is het geld dan op?

 4 / 5    Joopie de Lange
24-04-2020
 5 / 5    5

Zeer nette en ervaren mensen. Aperatuur mooi in orde. Zeker een aanrader

 5 / 5    ya boi
08-10-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    lets go Rutten
07-10-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Kly Ysm
18-06-2019
 5 / 5    5

Zeer positief en vriendelijk personeel! De dienstverlening is kwalitatief erg goed en op korte termijn een afspraak kunnen maken! Kortom, 5-sterren waardig!

 5 / 5    Wiel Jongen
22-01-2019
 1 / 5    1

Over hun werk is niks aan te merken jaren lang goed behandelt. Maar een boete van €50,- omdat ik de afspraak ben vergeten slaat nergens op. Ze sturen al jaren een sms 1 of 2 dagen van tevoren en opeens is dat niet meer. Er word dan gezegd ja het is je eigen verantwoordelijkheid en je krijgt een herinnerings e-mail . Als ik weet dat ik 1 of 2 dagen vantevoren jaren lang een sms krijg dan ga ik geen afspraken kaartje een half jaar bewaren. En een e-mail sturen dat kan maar als je nog nooit een e-mail hebt gehad van schoffelen dan komt die in je ongewenst/spam, dus geen melding van een nieuwe e-mail. En als ze me een kaartje deden uitprinten voor de nieuwe afspraak. Dan zij ik al meteen die hoef ik niet want ik krijg toch een sms’je. En dan werd vriendelijk gelachen en werd gezegd dat klopt tot over een half jaar. Conclusie 1 ster voor deze geldwieksers. Niet alleen om het geld maar juist om het principe. Ook omdat ik jarenlang zijn overbuur ben geweest van lou en zijn oude praktijk adres. Antwoord op uw reactie Ik heb geen Facebook en uw receptioniste heeft mij niet late weten dat de sms service er niet meer is. Hooguit via mail maar zoals in mijn review staat kwam die mail in ongewenste post waardoor ik er geen melding van kreeg. Read full +

View reaction +
Vervelend, en jammer dat je jou tekortkoming , niet op je afspraak verschijnen , ons nu verwijt ! de sms herinnering service is al enige tijd geleden gestopt, en vervangen door e-mail herinnering, dit is dmv facebook en door onze receptionisten bekend gemaakt.
 1 / 5    Jordi Vromen
22-01-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Tom
22-01-2019
 5 / 5    5

 5 / 5    Mph W
22-01-2019
 4 / 5    4

 4 / 5    Jos De Bres
12-03-2018
 5 / 5    5

 5 / 5    Veronica Vagni
27-12-2017
 1 / 5    1

 1 / 5    Nathalie Brunssum
31-08-2017
 5 / 5    5

Zeer vriendelijk, kindgericht en kundig.

 5 / 5    Enrico Marti
20-07-2017
 5 / 5    5

Deskundig en vriendelijk personeel. Behandeling op afspraak, korte wachttijden. Duidelijke uitleg over behandeling.

 5 / 5    Paul Palmen
20-01-2017