Reviews

Wat patiënten van ons vinden

 

 

 

 

Danny Kuppers

Ben al vele jaren client bij praktijk Schoffelen. Altijd goed geholpen en nog nooit noodingrepen(gelukkig) moeten ondergaan. Afgelopen week was het helaas de 1e keer wel dat er spoed was. In de ochtend gebeld en dezelfde dag al middags naar volle tevredenheid geholpen. Echt super, dikke 10 tien!

 

 

Myrthe

Fijne omgang met de mensen. Luisteren naar je vraag en geven antwoord. Stelt voor wat je zou kunnen doen met bepaalde problemen in je gebit of hoe je uiterlijke aspecten van je gebit kunt verbeteren wanneer je dat zou willen, maar dringt niks op. Zo nodig bespreekt een assistente je vraag met de tandarts en zorgt dat je antwoord krijgt. Om de tijd dat je afspraak is ben je ook aan de beurt, mocht de afspraak ervoor uitlopen duurt dat maximaal 5 minuten en vragen ze of dat oké is.

 

S. Janssen

Mijn ervaring met Tandartsenpraktijk Schoffelen B.V. is buitengewoon goed! 2 keer per jaar kom ik voor controle en wordt mijn gebit door een mondhygiëniste goed gecontroleerd en goed gereinigd. Door een verkeersongeval heb ik een aantal tanden flink beschadigd. Dit is nu al de tweede keer dat ik voor een kroon bij de praktijk kom. Wederom hebben ze me goed geholpen. Van tevoren heb ik een prijsindicatie gekregen en ook tijdens de behandeling werd me verteld wat er ging gebeuren en wat de vervolgstappen zijn. Tijdens de behandeling werd me ook regelmatig gevraagd hoe het ging en werd ik erop gewezen dat ik op ieder moment kon vragen om te stoppen door even mijn hand op te steken. Dit was gelukkig niet nodig, de tandarts heeft er alles aan gedaan om me te ontzien van pijn.

 

 

 

 

© 2018 - 2024 Dentteam. All rights reserved. by Mediazo