Algemene tandheelkunde

Naast onze specialisaties voeren wij ook algemene tandheelkunde uit. Hieronder verstaan wij het verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen met de meest geavanceerde apparatuur, kennis en mogelijkheden. Dit houdt in dat uw gebit ontstekingsvrij en cariësvrij is met als doel een duurzaam en fraai eindresultaat.

Veelgestelde vragen tandheelkunde

  • Kan ik met een pijnklacht terecht bij de tandarts?

    Als u bij ons patiënt bent kunt u uiteraard op korte termijn langskomen om de pijnklacht te beoordelen en waar nodig behandelen. Als u geen patiënt bij ons bent, dan kunt u bellen naar de receptie om te kijken of het mogelijk is.

  • Wat zijn de kosten voor het verhelpen van mijn pijnklacht?

    De kosten zijn afhankelijk van de beoordeling en de behandeling die oplossing bieden voor uw pijn. U kunt tijdens de beoordeling van de pijnklacht vragen of er een kostenindicatie gegeven kan worden.

  • Worden er röntgenfoto’s gemaakt?

    Bij sommige klachten is het niet met het blote oog te zien waar de pijn vandaan komt. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er een ontsteking onder het tandvlees is. Hierdoor moet de tandarts röntgenfoto’s maken om te kijken waar de pijn vandaan komt en hoe het opgelost kan worden.

© 2018 - 2024 Dentteam. Alle rechten voorbehouden.