VIP Preventieplan

Exclusief bij Dentteam

Bij Tandartspraktijk Dentteam staat het VIP Preventieplan voor:

 • Verzorging;
 • Instructie;
 • Preventie.

Elk half jaar wordt u gezien door de preventie assistente en de tandarts. Uw gebit wordt verzorgd op basis van een uitgebreid verzorgingsprogramma. Mondzorg houdt in dat uw gebit preventief wordt gecontroleerd op gaatjes en andere problemen. Tandplaque en tandsteen worden verwijderd en uw gebit wordt gepolijst. Indien nodig wordt er röntgenologisch onderzoek gedaan.Zonodig wordt er met de tandarts een vervolgplan gemaakt wat betreft mondzorg en worden uw wensen doorgesproken.

Beschikbaar als aanvullende service

Ons VIP Preventieplan is ook beschikbaar als aanvullende service op de mondzorg van andere tandartsen. Met het VIP Preventieplan is uw gebit altijd verzekerd van onze professionele mondzorg!

Bekijk de video van onze weergave van ons VIP Preventieplan.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen VIP preventie plan

 • Is dit voor iedereen toegankelijk?

  Het VIP preventieplan is voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie voor gebitsreinigingen en instructies bij kinderen, kunt u naar het kopje: ‘Kindertandheelkunde’.

 • Wat is het voordeel van het VIP preventieplan?

  Bij periodiek reinigen van uw gebit en aansturing krijgt op de aandachtspunten in uw mond, dan verkleind u de kans op ernstigere gebitsproblemen. Op deze wijze zorgt u preventief voor uw gebit en voorkomt u hoge kosten voor behandelingen bij ernstige gebitsproblemen.

 • Wat kost het VIP preventieplan?

  De kosten zijn afhankelijk van uw gebitssituatie. Een gezond gebit zonder tandplaque heeft minder behandeltijd en intensiviteit nodig tegenover een gebit met veel tandplaque en aandachtspunten. U kunt te allen tijde contact opnemen om op basis van uw vorige behandelingen een kostenindicatie te laten maken.

 • Wie voert de VIP behandeling uit?

  De VIP behandeling wordt uitgevoerd door de Preventieassistente. Bij een gebit met een mindere mondhygiëne wordt u intern doorverwezen naar de Paro-Preventieassistente of de mondhygiëniste.

© 2018 - 2024 Dentteam. Alle rechten voorbehouden.