Reviews

Lees de beoordelingen over ons bedrijf

Schrijf een review
 5 / 5    5
 5 / 5    Marco Remeeus
17-06-2024
 5 / 5    5
 5 / 5    IT Professional Christiaan Leijssenaar
08-02-2024
 5 / 5    5
Vandaag door Akkie Valkenberg het tandsteen laten verwijderen. Perfect gedaan door Akkie, mijn grootste complimenten voor haar.

 5 / 5    Wick Bloemer
15-06-2023
 4 / 5    4
Goede tandarts alleen worden extra foto's gemaakt wat niet echt nodig is dwingend dat je de vergoeding gebruik ook al heb je niks aan de tanden kortom commercieel aangelegd

 4 / 5    joep meloen
10-06-2023
 5 / 5    5
Geweldige tandarts, zeer vriendelijk en nog beter geholpen, verstandskies getrokken zonder pijn nogmaals bedankt....

 5 / 5    Think positive Always
09-06-2022
 5 / 5    5
Hele fijne ervaring,ben zelf echt bang in de tandarts stoel maar daar gaan ze heel goed mee om..altijd vriendelijk en met een pijnklacht doen ze er alles aan dat jij die dag nog wordt geholpen!

 5 / 5    Patty Delogu
21-04-2022
 5 / 5    5
Dank Thomislava , eerste wortelkanaalbehandeling waar ik geen last van heb gehad.Zeer vakkundige tandarts!.
Grt Sjaak.

 5 / 5    J.A.N. Janssen
25-03-2022
 5 / 5    5
 5 / 5    X Nicole
26-10-2021
 5 / 5    5
Zeer positieve ervaring. Ik ben zelf vrij "angstig" om naar de tandarts te gaan maar bij Dentteam werd ik vriendelijk ontvangen, voelde ik me gelijk tot rust en werd mij stap voor stap uitgelegd wat er ging gebeuren. Helemaal top!

 5 / 5    Rowan Smeets
23-06-2021
 5 / 5    5
Aanrader!

 5 / 5    Kim van Pol
24-03-2021
 5 / 5    5
Zeer prettige ervaring, erg vriendelijk!

 5 / 5    Sam Jeurissen
20-02-2021
 5 / 5    5
Fijne behandelingen gehad complimenten Laura Theunissen. Zo wie zo goed team.

 5 / 5    Erik van Venrooij
11-02-2021
 5 / 5    5
Hele fijne tandarts
Goed voor mij en voor mijn kinderen!
Neemt de tijd voor je en geeft goed advies. Echte aanrader!

 5 / 5    Cynthia Adriolo
23-11-2020
 5 / 5    5
Ik kom al mijn hele leven bij deze tandartspraktijk en ben altijd heel tevreden. Iedereen is altijd even vriendelijk en spontaan waardoor de behandelingen altijd relaxed en (bijna) gezellig zijn. Er wordt altijd goed uitgelegd wat er gedaan wordt en stellen je ook op een hele goede manier gerust als je voor sommige behandelingen een beetje angstig bent. Het is heel fijn dat je ook in de avond een afspraak kan maken en je eventuele voorkeur voor een behandelaar kunt aangeven. Kortom, een super tandartspraktijk!

Lees volledig +
 5 / 5    Tom Crijns
22-11-2020
 5 / 5    5
Beste tandartsen team ooit: punctueel v.w.b. afspraken, professioneel en geruststellend voor de patient, vriendelijk en informatief, geven steeds aan wat er gaat gebeuren, stellen patient gerust. Zeer accuraat, een voorbeeld voor anderen, alle tijd voor patienten. Gewoon weg super.

 5 / 5    Piet Nelissen
23-09-2020
 5 / 5    5
It's a great clinic. Everyone are very nice and professional. The best for my child and wife is Paloma Albert Sanchez!!!
 5 / 5    daro kk
01-09-2020
 5 / 5    5
Een geweldige praktijk , mijn ervaring als zeer angstig persoon is positief .
Joop en zijn team hebben mij er heel goed doorheen gesleept , zo lief en menselijk , ik heb nog nooit een tandarts gehad die zo met je mee leven en dat maakt enorm veel uit als een angstig persoon ,ze houden daar echt heel goed rekening mee , natuurlijk ben ik nog bang ,maar ik merk dat het minder heftig is ,dat komt omdat Joop en zijn team er zoveel begrip voor hebben , het zijn schatten .
Nu ben ik een trotse vrouw met mooie tanden en eigenlijk is het me achteraf meegevallen , alles ging pijnloos en ik heb enorm veel vertrouwen gekregen in Joop , dat wat hij zegt gebeurt ook , dat stelt me gerust .
Ik zal jullie als tandarts iedereen aanraden , vooral als je angst hebt .
Bedankt , ik ben blij jullie te mogen leren kennen.
Blijf zo met jullie mensen omgaan , dan kan er niets mis gaan .

Groetjes Marlies Zimmermann

Lees volledig +
 5 / 5    Jos Zimmermann
22-07-2020
 5 / 5    5
Een compleet en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten en receptionisten die je na Covid19 herinnerd aan het maken van een afspraak. Een vriendelijke ontvangst en deskundig geholpen met een uitleg over de behandeling en status van het gebit zonder lange wachttijden.

 5 / 5    Louis Oberije
22-07-2020
 5 / 5    5
 5 / 5    John Trags
05-06-2020
 4 / 5    4
Op zich geen verkeerde tandarts,wil super irritant dat ze je bellen en pushen dat je moet komen, omdat je nog een gaatje hebt,is het geld dan op?

 4 / 5    Joopie de Lange
24-04-2020
 5 / 5    5
Zeer nette en ervaren mensen. Aperatuur mooi in orde. Zeker een aanrader

 5 / 5    Maarten V
08-10-2019
 5 / 5    5
 5 / 5    lets go Rutten
07-10-2019
 4 / 5    4
 4 / 5    Kly Ysm
18-06-2019
 5 / 5    5
Zeer positief en vriendelijk personeel! De dienstverlening is kwalitatief erg goed en op korte termijn een afspraak kunnen maken! Kortom, 5-sterren waardig!

 5 / 5    Wiel Jongen
22-01-2019
 5 / 5    5
 5 / 5    Tom
22-01-2019
 5 / 5    5
 5 / 5    Mph W
22-01-2019
 4 / 5    4
 4 / 5    Jos De Bres
12-03-2018
 5 / 5    5
 5 / 5    Veronica Vagni
27-12-2017
 5 / 5    5
Zeer vriendelijk, kindgericht en kundig.

 5 / 5    Enrico Marti
20-07-2017
 5 / 5    5
Deskundig en vriendelijk personeel. Behandeling op afspraak, korte wachttijden. Duidelijke uitleg over behandeling.
 5 / 5    Paul Palmen
20-01-2017
 5 / 5    5
Heel erg goed geholpen. Schone, moderne praktijk. Iedereen is vriendelijk.
Ik ben nu al enkele jaren patiënt hier en tot nu toe ben ik heel erg tevreden.
Ook onze 2 kinderen hebben geen probleem om er naar toe te gaan.
Mijn man is ook heel erg tevreden.
Er wordt niets gedaan wat niet nodig is en met de wensen van de patiënt wordt altijd rekening gehouden!
Top praktijk! Echt een aanrader!

 5 / 5    Mireille Bekker
07-12-2016
© 2018 - 2024 Dentteam. Alle rechten voorbehouden.